Οι Πιο Υγιεινες Επιλογες Για Σνακς Στην Παραλια

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Nutrition and tagged snacks, καλοκαίρι, παραλία

Οι εξορμήσεις στην παραλία καλά κρατούν, και όσο ο καιρός το επιτρέπει, η παραλία είναι καθημερινή αγαπημένη συνήθεια. Κατά την παραμονή σου εκεί πρέπει να φροντίζεις και για τη σωστή διατροφή σου, αφού καλά είναι τα beach bars και τα café δίπλα στο κύμα, ωστόσο η ιδανική λύση για να αποφύγεις τις περιττές θερμίδες, είναι να ετοιμάσεις ένα υγιεινό σνακ από το σπίτι.

Οι Nutrition Coaches των Holmes Place σου προτείνουν 5 υγιεινά σνακ για να έχεις μαζί σου στην παραλία:


1.    Φρουτοσαλάτα

Τα περισσότερα φρούτα είναι χαμηλά σε θερμίδες και σάκχαρα, οπότε είναι το ιδανικό σνακ μετά από μία βουτιά. Φράουλες, πεπόνι, καρπούζι, μήλο, μπανάνα, κεράσια και πολλά άλλα φρούτα που είναι στην εποχή τους, μπορούν να σε συνοδεύουν και στην παραλία.


2.    Γιαούρτι με φρούτα

Εύκολο στη μεταφορά και με ωραία γεύση, το γιαούρτι είναι η τέλεια πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου. Ιδανικά μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο από τα παραπάνω φρούτα ή βρώμη, για ένα πλούσιο, σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, σνακ.



Holmes Place | γιαούρτι με φρούτα



3.    Σπιτικό σάντουιτς

Προετοίμασε από το σπίτι μια μπαγκέτα ή ένα τοστ με υλικά της αρεσκείας σου, χαμηλών λιπαρών, ώστε να είναι πιο εύπεπτο και ταυτόχρονα γευστικό. Απόφυγε τις λιπαρές σως.


4.    Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι μία από τις ιδανικότερες, αν όχι η ιδανικότερη επιλογή για να έχεις μαζί σου, αφού περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά και συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.


5.    Φυσικοί χυμοί

Όπως τα φρούτα, έτσι και οι φυσικοί χυμοί μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του οργανισμού σου όσο βρίσκεσαι στην παραλία. Μπορείς να τον φέρεις παγωμένο από το σπίτι μέσα σε θερμός, διαφορετικά ζήτα τα πιο φρέσκα φρούτα του beach bar.


Για περισσότερες διατροφικές συμβουλές και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, επικοινωνήστε με τους Nutrition Coaches των Holmes Place.

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Nutrition and tagged snacks, καλοκαίρι, παραλία.