Τύποι Συνδρομών

Μπορώ να κάνω μια δοκιμαστική προπόνηση πριν γίνω μέλος;
Ναι, σας προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα! Στα Holmes Place γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να δοκιμάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε πριν γίνετε μέλος. Επικοινωνήστε, λοιπόν, με κάποιον εκπρόσωπο του club που σας ενδιαφέρει. Μετά από την πρώτη σας συνάντηση με εκπρόσωπο της ομάδας μας, μπορείτε να προπονηθείτε ή να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις μας.
Γιατί πρέπει να επιλέξω το σύντομο ή το μακροχρόνιο πρόγραμμα;
Τα Holmes Place λειτουργούν με συνδρομές, πιστεύοντας ότι όταν τα μέλη τους χτίζουν τις συνήθειές τους και προπονούνται αρκετές φορές την εβδομάδα, εξοικειώνονται με τον υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που θα τους εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα οφέλη. Η αλλαγή του lifestyle είναι μια ολόκληρη διαδικασία, διαφορετικά, ένας συγκεκριμένος στόχος μπορεί να είναι αναποτελεσματικός και να μην διαρκέσει. Επίσης, γνωρίζουμε ότι τα μέλη μας, ειδικά όσα έχουν οικογένεια, νιώθουν πολύ πιο ήσυχα, ασφαλή και άνετα όταν γυμνάζονται μαζί με τους οικείους τους.
Μπορώ να κάνω εγγραφή που να ισχύει για όλα τα Holmes Place Clubs;

Ναι, έχετε αυτή τη δυνατότητα, ζητώντας την προσθήκη Club Link στη συνδρομή σας με επιπλέον χρέωση, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα Holmes Place στην Αττική, καθώς και σε Holmes Place Clubs του εξωτερικού. Επισκεφθείτε το www.holmesplace.com και μάθετε περισσότερα για τα Holmes Place διεθνώς, επιλέγοντας τη χώρα που σας ενδιαφέρει.

Τι χρειάζομαι για να εγγραφώ;

Χρειαζόμαστε μόνο τα βασικά έγγραφα, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, αποδεικτικό τραπέζης ή ηλεκτρονικής πληρωμής. Αν ανήκετε σε κάποια εταιρεία που συνεργάζεται με το συγκεκριμένο club στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε, παρακαλούμε προσκομίστε και την εταιρική σας ταυτότητα.

Μπορώ να ενοικιάσω ένα δικό μου locker;
Ναι, ο χώρος των αποδυτηρίων μας διαθέτει ξεχωριστά lockers που μπορείτε να ενοικιάσετε για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Reception του club που σας ενδιαφέρει.
Μπορώ να προσκαλέσω έναν φίλο να γίνει μέλος;

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα και να προπονείστε μαζί με φίλους, οι οποίοι σας εμπνέουν και σας δίνουν επιπλέον κίνητρο να γυμνάζεστε. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε συχνά εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας, ενώ μπορείτε και να ζητήσετε από κάποιον εκπρόσωπο της ομάδας μας να επικοινωνήσει με τον φίλο σας για να κανονίσει μία επίσκεψη ή δοκιμαστική προπόνηση στο club. Επίσης, μέσω του προγράμματος Wellnet μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας για να ζήσουν και εκείνοι την εμπειρία Holmes Place.

Υπάρχουν άλλα Holmes Place Clubs εκτός Αττικής;
Στην Ελλάδα λειτουργούν Holmes Place Clubs μόνο εντός Αττικής. Υπάρχουν τρία Holmes Place, στο κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα.
Τι κατηγορίες συνδρομών διαθέτετε;

Τα Holmes Place Clubs προσφέρουν μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας συνδρομές, οι οποίες διατίθενται στις παρακάτω κατηγορίες: • Μηνιαία Συνδρομή • Flexi Συνδρομή 4 εβδομάδων • Ετήσια Συνδρομή • Εταιρική Συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κάθε τύπο συνδρομής, μπορείτε να καλέσετε στο Club που σας ενδιαφέρει και να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης.

Τι είναι η εταιρική συνδρομή;

Η Holmes Place έχει διαμορφώσει ειδικά προγράμματα συνδρομών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και στελέχη, προσφέροντας εταιρικά εκπτωτικά προνόμια για ομαδικές εγγραφές. Εάν είστε στέλεχος ή υπεύθυνος προσωπικού εταιρείας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω email με το Club που σας ενδιαφέρει για να κλείσουμε ένα ραντεβού παρουσίασης των Holmes Place στην εταιρεία σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα corporate wellness, συνοδευόμενο από ειδική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Γιατί δεν υπάρχουν τα ονόματα των Instructors στο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων;

Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των Instructors για κάθε μάθημα ξεχωριστά, στο πρόγραμμα που αναρτάται κάθε μήνα εντός του Club σας ή στο Member Area του Holmes Place Application, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το App Store ή το Google Play.

Πότε μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο club στο οποίο είστε μέλος. Οι εκπρόσωποι μας θα σας ενημερώσουν αναλυτικά και θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σχετικά με το Gym

Τι είναι το πρόγραμμα Start Well;
Πρόκειται για αρχική συνάντηση 1 ώρας με έναν Personal Trainer , ο οποίος θα κάνει μια σύντομη αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του νέου μέλους και θα δημιουργήσει το κατάλληλο πρόγραμμα για τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν.
Πρέπει να κλείσω ραντεβού για το πρόγραμμα Sart Well ή μπορώ να ρωτήσω στη Reception;
Όλα τα Start Well sessions πρέπει να προγραμματίζονται εκ των προτέρων στη Reception του club, για να είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει διαθέσιμος Trainer για να σας εξυπηρετήσει. Κλείστε τη συνάντησή σας στη Reception ή απευθείας με τον Personal Trainer της επιλογής σας.
Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να αρχίσω τις προπονήσεις;
Όλα τα νέα μέλη δικαιούνται ένα πρόγραμμα Start Well με κάποιον από τουςTrainers μας, που αντιστοιχεί σε προπόνηση 1 ώρας και προετοιμασία ενός εξατομικευμένου προγράμματος. Παρακαλούμε διαβάστε την απάντηση της ερώτησης "Τι είναι το πρόγραμμα Start Well;". Επίσης, κάθε νέο μέλος δικαιούται ένα eat well coaching 30 λεπτών με Διατροφολόγο μας.
Τι πρέπει να φοράω μέσα στο Club;
Η συμβουλή μας είναι να φοράτε ελαφριά, άνετα ρούχα που θα σας επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιλογή των ρούχων σας θα πρέπει να μην κάνει τα υπόλοιπα μέλη μας να νιώθουν άβολα. Δεν επιτρέπεται να γυμνάζεστε χωρίς μπλούζα ή χωρίς αθλητικά υποδήματα.
Πρέπει να ενημερώσω τον Trainer ότι αυτό είναι το πρώτο μου μάθημα;
Οι Trainers μας ρωτούν αν κάποιος βρίσκεται στο club για πρώτη φορά, ώστε να του δώσουν όλη την απαιτούμενη προσοχή και τις κατάλληλες συμβουλές. Ενημερώστε τον Trainer σας για ό,τι πιστεύετε πως είναι σημαντικό να γνωρίζει σχετικά με την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση και ελέγξτε το πρόγραμμα για τα διαθέσιμα μαθήματα που σας παρέχουμε.
Πρέπει να κάνω κράτηση για να συμμετέχω στα ομαδικά μαθήματα;

Ναι, θα πρέπει να κάνετε κράτηση στο μάθημα που επιθυμείτε, μέσω του Booking System, στο Member Area του Holmes Place Application, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το App Store ή το Google Play. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τη Reception του Holmes Place Club που σας εξυπηρετεί.

Πόσες φορές αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων;
Προσπαθούμε να κάνουμε τις λιγότερες δυνατές αλλαγές στο πρόγραμμα μαθημάτων μας, ώστε να μπορούν όλα τα μέλη να εξυπηρετούνται άνετα και χωρίς προβλήματα. Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται συνήθως λόγω της αυξημένης ζήτησης των μελών για κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, είτε λόγω της θερινής περιόδου ή στις εορταστικές περιόδους, αλλά το πρόγραμμά μας δεν αλλάζει πάνω από 4 φορές το χρόνο.
Από ποια ηλικία μπορώ να γίνω μέλος του club;

Βάσει του νόμου και των κανονισμών ασφαλείας, μπορείτε να γίνετε μέλη μας εφόσον είστε από 18 ετών και άνω. Τα νεότερα άτομα μπορούν να γίνουν μέλη μόνο με γραπτή άδεια από το γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Πώς μπορώ να κινούμαι εντός του club;

Σ' όλα μας τα club, θα βρείτε τους Holmes Place Trainers, οι οποίοι θα σας βοηθούν ενώ προπονείστε. Αν επιθυμείτε εξατομικευμένες προπονήσεις, μπορείτε να ζητήσετε τον δικό σας Personal Trainer. Ξεκινώντας, δικαιούστε μια δοκιμαστική προπόνηση με Personal Trainer.