OUR CLASSES

SCHEDULE

OUR SPAS

Taking Fitness Outside

Ζησε νεες αθλητικες προκλησεις, με ασφαλεια!

Προσαρμοστήκαμε στις καινούργιες συνθήκες της καθημερινότητας, ακούσαμε τις ανάγκες σου και διευρύναμε τις fitness υπηρεσίες μας, δίνοντας σου ακόμη περισσότερες επιλογές για ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση και σε εξωτερικούς χώρους. Ο νέος υπαίθριος χώρος προπόνησης της Holmes Place βρίσκεται στο Κ1 Γήπεδο του Κέντρου Αντισφαίρισης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μεγάλο Open Gym 2.000τμ., και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προπονήσεων, μηχανημάτων και εξοπλισμού για ελεύθερη προπόνηση ή συμμετοχή σε ποικίλα ομαδικά προγράμματα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

CROSS TRAINING

Ενίσχυσε το καρδιαγγειακό σου σύστημα, απόκτησε δύναμη και ευεξία και βελτίωσε την αντοχή σου με κυκλική προπόνηση.

GROUP CYCLING

Η ποδηλασία εσωτερικού χώρου, τώρα μεταφέρεται και σε εξωτερικό περιβάλλον. Ακολούθησε τις οδηγίες του Trainer μας και ξεπέρασε τα όρια σου!

TRACK & FIELD

Αυτός ο τύπος προπόνησης βασίζεται στα αθλήματα στίβου. Ωφελεί όλες τις μυϊκές ομάδες είναι συνδυαστική και περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και μια σειρά από δρομικές ασκήσεις.

TRX

Χρησιμοποίησε έναν ιμάντα με λαβές και τοποθέτησε το βάρος του σώματος σου σε διαφορετικές θέσεις, αυξομειώνοντας τα επίπεδα αντίστασης. Το πρόγραμμα εμπεριέχει άριστες προπονήσεις ανάπτυξης μυϊκής δύναμης για όλο το σώμα.

X-FIT

Το X-FIT είναι δυναμική προπόνηση που συνδυάζει μεταβαλλόμενες λειτουργικές κινήσεις, όπως το τρέξιμο, ασκήσεις με το βάρος του σώματος και ασκήσεις με εξωτερικά φορτία. Γυμνάζοντας ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα, το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της μυϊκής αντοχής, της ταχύτητας, της ευκινησίας, καθώς και του συντονισμού και της ισορροπίας.

YOGA

Βρες το μονοπάτι προς την εσωτερική σου ηρεμία, τη γαλήνη και το well-being. Κάνε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο σου πρόγραμμα και δημιούργησε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου. O δυτικός τρόπος ζωής που έχουμε υιοθετήσει και στην Ελλάδα, πολλές φορές οδηγεί στην έλλειψη προσωπικής ισορροπίας και αυτογνωσίας. Μέσα όμως από την πρακτική της Yoga, μπορούμε να αποκτήσουμε την αίσθηση αρμονίας και εσωτερικής ισορροπίας. Ακόμη και μια απλή σειρά από ASANAS (Yogi ασκήσεις), αρκούν για να ενεργοποιηθεί και να δυναμώσει το σώμα και η ψυχή.

Circuit Power Express

Μισάωρο κυκλικό πρόγραμμα στα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης. Προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια άσκησης-διαλείμματος για γρήγορα αποτελέσματα σε αυτό το πρωτότυπο και καινοτόμο ομαδικό μάθημα.

GRIT

Το LES MILLS GRIT™ είναι μια 30λεπτη προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Στο LES MILLS GRIT™ συνδυάζουμε εκρηκτικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις σωματικού βάρους και πολυδιάστατη αθλητική προπόνηση για την αύξηση της συνολικής αθλητικής απόδοσης: δύναμη, ευκινησία, ταχύτητα και έκρηξη!

Grit & Core

Το LES MILLS GRIT™ είναι μια 30λεπτη προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. To LES MILLS CORE™ είναι μια 30λεπτη προπόνηση, εστιασμένη σε ασκήσεις για την ενδυνάμωση του κορμού (κοιλιακοί-ραχιαίοι).

Body Pump

Το Body Pump™ είναι έμπνευση της LES MILLS INTERNATIONAL. Κανένα άλλο πρόγραμμα Functional training στον κόσμο με μπάρες στην αίθουσα δεν μπορεί να συγκριθεί με το Body Pump™. Οι συνδυασμοί στις ασκήσεις με βάρη το διατηρούν εδώ και χρόνια στο θρόνο του βασιλιά της αίθουσας ομαδικών. Δοκίμασε το, θα γίνει το αγαπημένο σου!

Ready, Set, Go Out!

Τι πρεπει να εχεις μαζι σου

Φόρεσε τα αθλητικά σου ρούχα, τα οποία πρέπει να είναι κατάλληλα για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο, και πριν ξεκινήσεις, βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου:


  • Την HP κάρτα μέλους σου
  • Την Αστυνομική Ταυτότητα ή το διαβατήριο σου, καθώς είναι απαραίτητη η επίδειξη τους στη Reception του OAKA
  • Την πετσέτα σου
  • Καπέλο και γυαλιά ηλίου
  • Νερό ή αθλητικό ποτό

Επιπλέον, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα για την COVID-19: Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα που μπορείς να τυπώσεις ΕΔΩ ή απευθείας στη Reception του ΟΑΚΑ.

Πού θα μας βρεις:

Oaka Tennis

Αμαρυσίας Αρτέμιδος 38, Μαρούσι 151 24

Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε στο τηλ. 2106196791