ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ο μεταβολισμός μας δεν είναι απλώς οι θερμίδες που καίμε. Είναι όλες οι ζωτικές λειτουργίες που εκτελεί το σώμα μας για να καταναλώνει το οξυγόνο που μας κρατά ζωντανούς. Η PNOĒ τις ‘σκανάρει’ με κλινική ακρίβεια και εντοπίζει αυτές τις λειτουργίες που ενέχουν κίνδυνο για την υγεία, αλλά και μειώνουν την απόδοσή μας.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ;

Η πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ανθρώπινης βιολογίας βρίσκεται στην αναπνοή. Τώρα, με την PNOĒ μπορείτε πλέον να ανακαλύψτε με κλινική ακρίβεια και σε λιγότερο από 10 λεπτά:


● Πόσο γρήγορος είναι ο μεταβολισμός σας

● Ποια είναι η ιδανική πρόσληψη θερμίδων για εσάς

● Πόσο αποτελεσματικά καίτε λίπος και υδατάνθρακες σε ηρεμία ή κατά τη διάρκεια της άσκησης

● Πόσο ‘fit’ είναι η καρδιά και οι πνεύμονες σας

● Πώς θα βελτιώσετε την αερόβια ικανότητα και την αθλητική σας απόδοση με τη μέτρηση VO2max

● Ποια είναι η πρόβλεψη μακροζωίας σας και οι πιθανοί κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσετε σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής σας

● Πώς θα βελτιώσετε τη στάση του σώματος σας και θα αυξήσετε την πνευματική διαύγεια σας, καθώς και πολλές άλλες σημαντικές μετρήσεις.


Βάσει αυτών των μετρήσεων, η έμπειρη ομάδα των Wellness Experts μας θα συνθέσει το ατομικό προφίλ σας, ώστε να σας προτείνει το κατάλληλο πλάνο διατροφής, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης, και έναν τρόπο ζωής προσαρμοσμένο στη βιολογία σας.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ & ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Αναλύστε πόσο γρήγορος ή αργός είναι ο μεταβολισμός σας, καθορίστε την ιδανική πρόσληψη θερμίδων για τον στόχο σας, και μετρήστε πόσο αποτελεσματικά τα κύτταρά σας καίνε λίπος και υδατάνθρακες σε κατάσταση ανάπαυσης, καθώς και κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί επίσης να αποκαλύψουν ενδεχόμενο κίνδυνο για μεταβολικές διαταραχές, όπως ο Διαβήτης τύπου II.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Μάθετε τη βιολογική ηλικία σας, καθώς και πόσο καιρό, αλλά και πόσο καλά εκτιμάται ότι θα ζήσετε. Σύμφωνα με το American Heart Association, αυτό το test παρέχει την πιο αξιόπιστη και ακριβή μέτρηση της μακροζωίας και του κινδύνου θνησιμότητας.

ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαπιστώστε πόσο αποτελεσματικά τα κύτταρά σας χρησιμοποιούν οξυγόνο, καίνε λίπος ως πηγή καυσίμου και απομακρύνουν τους μεταβολίτες κόπωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται, επίσης, για τον καθορισμό της ιδανικής πρόσληψης μακροθρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΚΑΡΔΙΑ & ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ

Ανακαλύψτε με εργαστηριακή ακρίβεια σε τι 'φόρμα' βρίσκονται η καρδιά και οι πνεύμονές σας και κατανοήστε πώς αυτά τα ζωτικά όργανα επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σας. Η καλή κατάσταση των πνευμόνων σας αξιολογείται μέσω τεσσάρων διακριτών μετρήσεων που διαμορφώνουν μια από τις πλέον ολοκληρωμένες απεικονίσεις του πόσο ‘fit’ είναι οι πνεύμονές σας και πόσο καλά τους χρησιμοποιείτε.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ & ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μάθετε πώς η αναπνοή σας επηρεάζει την γνωστική απόδοση σας και τη μυοσκελετική υγεία σας. Η αναπνοή είναι μια από τις πιο σημαντικές ζωτικές λειτουργίες για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων δραστηριότητας του εγκεφάλου και την αποφυγή τραυματισμών, όπως ο πόνος της μέσης.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε λιγότερο από 10 λεπτά, με την PNOĒ αναλύουμε μη επεμβατικά, άμεσα και χωρίς εργαστηριακές εξετάσεις, 23 βιοδείκτες που αξιολογούν ζωτικούς τομείς, όπως το μεταβολισμό, την κυτταρική λειτουργία, την καρδιαγγειακή υγεία, καθώς και αυτή των πνευμόνων, την ικανότητα καύσης λίπους και τη βιολογική ηλικία μας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι Wellness Experts μας συνδυάζουν το μεταβολικό προφίλ σας και τις επιλογές του τρόπου ζωής σας για να δημιουργήσουν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, άσκησης και αναπνοής, που σας παρέχονται μέσω της εφαρμογής PNOĒ Precision app.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η PNOĒ

Κόστος εργομέτρησης Resting Metabolic Rate (RMR): 40€

Κόστος εργομέτρησης VO2max: 50€


Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού εργομέτρησης PNOĒ, επικοινωνήστε με τη Reception του Club σας.


✆ Athens 2103259400 ✆ Maroussi 2106196791 ✆ Glyfada 2109690096 

 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα μέλη όλων των Holmes Place Clubs.