Διατροφη Για Επιπεδη Κοιλια Το Καλοκαιρι

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Nutrition and tagged καλοκαίρι, κοιλιά, διατροφή

Πέρα από το μαύρισμα που αποτελεί το πρώτο «άγχος» του καλοκαιριού, όλοι θέλουν να εμφανιστούν στην παραλία με όσο πιο επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά γίνεται. Και αν για τη γραμμωμένη απαιτείται αρκετή προπόνηση, για πιο επίπεδη κοιλιά, μπορείς απλά να εμπιστευτείς τις παρακάτω διατροφικές συμβουλές.

1. Να πίνεις αρκετό νερό, ιδανικά, τουλάχιστον 2 λίτρα.


2. Ακολούθησε ένα εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει όσπρια 3 φορές/ εβδομάδα, κρέας και ψάρι 2 φορές/ εβδομάδα και υδατάνθρακα μέσω ζυμαρικών 1 φορά/ εβδομάδα.


3. Οι μερίδες φαγητού που καταναλώνεις καθημερινά, πρέπει να μην υπερβαίνουν έναν συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων, σύμφωνα με τις ημερήσιες καύσεις σου και σε συνάρτηση με τον μεταβολισμό σου.


4. Ένα πλούσιο πρωινό με βρώμη και φυσικούς χυμούς είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος για να πετύχεις τον στόχο σου.

 Για εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές & προγράμματα διατροφής, επικοινώνησε με τους Nutrition Coaches μας.

Holmes Place | γυναίκα τρώει σαλάτα


5. Για μεσημεριανό και βραδινό φαγητό, σου προτείνουμε οποιουδήποτε είδους σαλάτα, με περιορισμένη ποσότητα σε αλάτι και μπαλσάμικο, καθώς προκαλούν κατακράτηση υγρών. Το μαρούλι είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς βοηθά στην επίτευξη του στόχου.


6. Το κρέας που επιλέγεις, πέρα από τη μικρή ποσότητα στην οποία πρέπει να καταναλωθεί, πρέπει να περιέχει και ελάχιστη ποσότητα λίπους.


7. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φρούτα που βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, αλλά και στην καύση του λίπους.

 


Δημοσιεύθηκε στο Blog, Nutrition and tagged καλοκαίρι, κοιλιά, διατροφή.