Πως Θα Αγαπησεις Το Σωμα Σου Περισσοτερο

Δημοσιεύθηκε στο Wellness and tagged σώμα, tips, motivational

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά σε summer mood, όμως οι σκέψεις για το αν το σώμα μας είναι όμορφο ή όπως το έχουμε φανταστεί, επανέρχονται και μας προβληματίζουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς μετά από καιρό και κάνοντας αρκετή υπομονή, επιστρέφουμε στην παραλία και θέλουμε να δείχνουμε πιο fit από ποτέ.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αγαπήσεις το σώμα σου και μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε «ρίξουν».


1.Αρχικά, αποδέξου αυτό που είσαι και «επένδυσε» στα θετικά σου σημεία. Ξεκινώντας από αυτά, θα αρχίσεις, σταδιακά και με υπομονή, να πετυχαίνεις τους στόχους σου.


2. «Χτίσε» την αυτοπεποίθησή σου κάνοντας μέσα σου θετικά σχόλια για το σώμα σου και θα δεις ότι με τον καιρό θα έρθουν και από τους γύρω σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς μικρές, παρακινητικές εκφράσεις και θα ανακαλύψεις ότι σε βοηθούν πολύ.


3. Αναγνώρισε τις αδυναμίες σου και βάλε στόχο να τις βελτιώσεις ή ακόμη και να τις μετατρέψεις στα δυνατά σου σημεία!


4. Μια καλή διατροφή σε συνδυασμό με ήπια γυμναστική, θα σου δείξει το δρόμο για να αγαπήσεις περισσότερο το σώμα σου.


5. Χαλάρωσε και προσπάθησε να αποβάλλεις το όποιο στρες. Εκτός από ηρεμία και εσωτερική λάμψη στο πρόσωπο, θα σου προσφέρει ευχαρίστηση και πολύ θετική διάθεση.

Δημοσιεύθηκε στο Wellness and tagged σώμα, tips, motivational.