Γραμμωση Στο Σπιτι Με 4 Απλες Κινησεις

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Fitness and tagged γράμμωση, σπίτι, ασκήσεις

Η αποχή από το γυμναστήριο έχει εξελιχθεί σχετικά καλά, χωρίς να αυξηθεί το βάρος σου. Έχεις προσέξει τη διατροφή σου επιλέγοντας υγιεινές τροφές, γυμνάζεσαι στα online classes, όμως αισθάνεσαι ότι το κομμάτι της γράμμωσης σου, εξαφανίζεται… Σε καταλαβαίνουμε! Οι πολλές ώρες μπροστά στο laptop δεν βοηθούν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορείς να κάνεις ακόμα και όσο κάθεσαι.

1.      Κάνε ένα 10λεπτο διάλειμμα ανάμεσα στα calls σου και ανεβοκατέβα τις σκάλες του σπιτιού. Ναι, πολύ καλά διαβάζεις. Είναι ένα καλός τρόπος για να τονώσεις το καρδιαγγειακό σου σύστημα, να αυξήσεις τις αντοχές σου και να κάψεις θερμίδες και σιγά-σιγά να αρχίσουν να διαφαίνονται οι μύες σου. Ανέβα και κατέβα με σταθερό ρυθμό 2-3 φορές συνεχόμενα και θα «νιώσεις» τη διαφορά από τις πρώτες εβδομάδες.

 

2.      Αγόρασε βαράκια για τα πόδια ή τα χέρια ανάλογα με ποιο σημείο του σώματος θες να γυμνάσεις περισσότερο και καλό θα ήταν να προτιμήσεις αυτά που μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις το βάρος. Όσον αφορά τα βαράκια των ποδιών, δέσε τα προσεκτικά και στα 2 σου άκρα και κάνε τις δουλειές του σπιτιού με αυτά. Το έξτρα βάρος θα κάνει την «δουλειά» του.

 

3.      Ανακάλυψε την ευεργετική δράση των λάστιχων. Τοποθέτησε το λάστιχο ενδυνάμωσης ποδιών γύρω από τα πόδια σου πάνω από τα γόνατα και κάθισε στην καρέκλα σου. Όσο γράφεις ένα σημαντικό email ή κάνεις διορθώσεις στο excel, ανοιγόκλεισε τα πόδια σου διατηρώντας σφιχτή την κοιλιά σου.


Απόλαυσε όλα τα οφέλη της άσκησης στα Holmes Place Clubs. Δοκίμασε τις εγκαταστάσεις & υπηρεσίες μας ΔΩΡΕΑΝ για 3 συνεχόμενες ημέρες και ζήσε την απόλυτη fitness & wellness εμπειρία!

Holmes Place | free trial banner

 

4.      Τέλος, στο διάλειμμα των διαφημίσεων του αγαπημένου σου show, κάνε μερικά σετ κοιλιακών. Σε 3 διαλείμματα για διαφημίσεις και 5 λεπτά κοιλιακών στο καθένα, μόλις σου χάρισαν 15 λεπτά στοχευμένης άσκησης στους κοιλιακούς μύες.


Σε συνεργασία με την

Μαρία Δεληγιαννάκη

Beauty Editor

@maria_deligiannaki

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Fitness and tagged γράμμωση, σπίτι, ασκήσεις.