Δεν Εχεις Εξοπλισμο Γυμναστηριου Στο Σπιτι; 3 Οικιακα Αντικειμενα Που Θα Σε Βοηθησουν

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Fitness and tagged γυμναστήριο, εξοπλισμός, σπίτι

Γυμναστική στο σπίτι: Ελπίζουμε να έχεις μπει στο πρόγραμμα της νέας καθημερινότητας σου, μέχρι να επιστρέψεις στο αγαπημένο σου fitness club. Αν έχεις ενδοιασμούς για το πώς να γυμναστείς χωρίς εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Φυσικά και μπορείς να αθληθείς στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας οικιακά αντικείμενα και η προπόνηση σου να είναι στο 100% αποδοτική.

Μπάρα, η οικιακή

Το κοντάρι της σκούπας μπορεί να αντικαταστήσει τη μπάρα άρσης βαρών. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κοντάρι μόνο του, στα δύο άκρα βάλε 2 σακούλες με βάρος και πραγματοποίησε τις ασκήσεις σου. Σημασία, δεν έχει τόσο το βάρος, όσο η τεχνική σου. Διατηρείσαι ενεργοποιημένους τους τετρακεφάλους, κοιλιακούς, σταθερή την κοιλιά και πραγματοποίησε τις άρσεις σου.Holmes Place | άντρας χρησιμοποιεί αντικείμενα σπιτιού για τη γυμναστική του


Βαράκια, τα οικιακά

Δυο μπουκάλια νερού είναι αρκετά για να γυμνάσεις τα χέρια σου, αλλά και τα πόδια και τους γλουτούς σου. Πραγματοποίησε τις ασκήσεις, όπως θα τις πραγματοποιούσες σε ένα Holmes Place Club για παράδειγμα. Φρόντισε να είναι γεμάτα με νερό. Για τα χέρια προτίμησε τα μικρά μπουκάλια και για τα squats τα μεγάλα.


Holmes Place | free trial banner


Kettlebell, το οικιακό

Τα πακέτα αλευριού και ζάχαρης που έχεις προμηθευτεί, μπορούν να χρησιμεύσουν και στην άσκηση στο σπίτι. Βαλ’ τα σε μία σακούλα και αφού τη δέσεις καλά, χρησιμοποίησε το αυτοσχέδιο Kettlebell σου. Δείξε προσοχή, ώστε τα πακέτα να μην κουνιούνται πολύ μέσα στη σακούλα. Για αυτό και πρέπει να τη δέσεις πολύ καλά!


Σε συνεργασία με την

Μαρία Δεληγιαννάκη @mairilicious

Beauty Editor @forma_magazine, @okmagazinegr & @fthis.gr

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Fitness and tagged γυμναστήριο, εξοπλισμός, σπίτι.