Renew Yourself & Treat Your Skin at Holmes Place Spa!

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Wellness and tagged δέρμα, θεραπεία, spa

Το δέρμα μας μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, σίγουρα, διψά για ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα που έχουν συσσωρευθεί, αλλά και το σμήγμα. Μια καθαρή επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχτεί μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση, απορροφώντας όλα τα δραστικά συστατικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

O Οκτώβρης είναι ο καταλληλότερος μήνας για να φροντίσουμε, καθαρίζοντας σε βάθος, το δέρμα μας, τόσο σε σώμα, όσο και σε πρόσωπο. Ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας, αποτελεί βασική αρχή φροντίδας του δέρματος και επιτυγχάνει την υγεία, καθώς και τη βελτίωση της όψης του, αφού απαλλάσσει από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα, αφήνοντας ένα πρόσωπο βαθιά ενυδατωμένο και ένα σώμα απαλό και λαμπερό.

 

Η έμπειρη ομάδα αισθητικών των Holmes Place Spa, θα αναλάβει με τη βοήθεια επαγγελματικών προϊόντων, αυστηρών δερματολογικών προδιαγραφών, να σε καθοδηγήσει σε αυτό που το δέρμα σου έχει ανάγκη, με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Holmes Place | άλατα μπάνιου

 

OCTOBER SPECIAL OFFER

Επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά μας, που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, και απόλαυσε όλες τις παρακάτω θεραπείες με 50% έκπτωση! Συμπλήρωσε το στοιχεία σου ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις την ειδική τιμή και να κλείσεις το ραντεβού σου στο Holmes Place Spa της επιλογής σου.


Για το πρόσωπο:

Επίλεξε τη θεραπεία που σου ταιριάζει από την οργανική σειρά προϊόντων της Natural Spa Factory ή τη Medical εκδοχή με τα δραστικά συστατικά της Medik8.


Deep Cleansing Facial  (85’)

Θεραπεία βασισμένη σε αγνά συστατικά που προέρχονται από βότανα, φυτά και λουλούδια, τα οποία αναμειγνύονται αποκλειστικά με φυσικά αιθέρια έλαια, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Τιμή προσφοράς: 40€ (από 80€)

 

ή

 

Medi Cleansing F+ (90’)

Θεραπεία βασισμένη σε προϊόντα της Medik8 που έχουν σχεδιαστεί από μία ομάδα βιοχημικών, ενισχυμένη με Chemical Light Peel για επιδερμίδα απόλυτα λεία και ενυδατωμένη. Τιμή προσφοράς: 55€ (από 110€)

 


Για το σώμα:

Urban Escape (90’)

Θεραπεία που θα απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, επιλέγοντας ένα πολυτελές προϊόν απολέπισης με άρωμα σοκολάτας & φλούδας πορτοκαλιού ή άρωμα γιασεμιού και θα αποκαλύψει ένα απαλό και λείο δέρμα. Τιμή προσφοράς: 45€ (από 90€)

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Wellness and tagged δέρμα, θεραπεία, spa.