Vegan Τροφες Για Πιο Πυκνα Και Υγιη Μαλλια

Δημοσιεύθηκε στο Nutrition and tagged vegan, διατροφή, υγεία, μαλλιά

Τα μαλλιά είναι σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα. Τα δυνατά, πυκνά μαλλιά, είτε μακριά είτε κοντά, αποτελούν και ένδειξη καλής υγείας.


Το έντονο στρες, η κακή διατροφή και οι ακραίες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν αμέσως την εμφάνισή μας σε πολλά σημεία και ένα από αυτά είναι τα μαλλιά. Όταν τα βλέπεις αδύναμα ή παρατηρείς έντονη τριχόπτωση, οφείλεις να τα προστατέψεις. Προσπάθησε να διατηρείς την ηρεμία σου σε δύσκολες περιόδους, να επιλέγεις προϊόντα που ταιριάζουν στον δικό σου τύπο μαλλιών και να ακολουθείς μια ειδική διατροφή που μπορεί να βοηθήσει στην καλή τους υγεία. Ακολουθεί ένας πίνακας με τα σημαντικότερα vegan τρόφιμα για τα μαλλιά σου, που σίγουρα μπορείς να εντάξεις στο διαιτολόγιο σου, ό,τι διατροφή κι αν ακολουθείς.


Holmes Place | infographic με vegan τροφές για υγιή και πυκνά μαλλιά


Πρόκειται για τρόφιμα που μπορείς να βρεις πολύ εύκολα στην αγορά και να τα εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς. Να θυμάσαι ότι η σωστή διατροφή είναι ‘’θεραπεία’’ για τον οργανισμό και το σώμα μας μάς δείχνει συνεχώς και με διάφορους τρόπους πότε τη χρειάζεται!


Για περισσότερες διατροφικές συμβουλές και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, επικοινωνήστε με τους Nutrition Coaches των Holmes Place.

Δημοσιεύθηκε στο Nutrition and tagged vegan, διατροφή, υγεία, μαλλιά.