ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Δημοσιεύθηκε στο Blog

Αγαπητό Μέλος,

Ξεκινώντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που παραμένετε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την προσήλωσή σας στον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής που τα Holmes Place πρεσβεύουν και προάγουν μέσα από τις εξιδεικευμένες υπηρεσίες τους. 


Οι προκλήσεις που το Club έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκαν πολλές και συνεχόμενες, με αποκορύφωμα την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων την περίοδο της πανδημίας. Ωστόσο, ως η νο.1 fitness αλυσίδα στη χώρα για 30 και πλέον χρόνια,  με συντονισμένες ενέργειες, υπομονή και επιμονή καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο.


Έτσι, παρά την ύπαρξη συνθηκών που αποθάρρυναν πρωτοβουλίες για νέες δραστηριότητες, τηρήσαμε τη δέσμευσή μας και συνεχίσαμε να επενδύουμε στις παροχές και στις εγκαταστάσεις μας, προχωρώντας στη δημιουργία των Outdoor προπονητικών χώρων και του Virtual Club για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των μελών μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στην έναρξη του My-BeneFIT, του νέου προγράμματος επιβράβευσης των Μελών μας, στην κατασκευή του 3ου γηπέδου Squash στο Maroussi Club, στην έναρξη λειτουργίας των πρωτοποριακών STORM Studios, καθώς και στις πρόσφατες, εκτεταμένες ανακαινίσεις των εγκαταστάσεών μας, με την παράλληλη ανανέωση μεγάλου μέρους του εξοπλισμού μας στα Athens και Glyfada Clubs.


Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει τις καλύτερες fitness & wellness υπηρεσίες, αλλά  και ανανεωμένους χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ο άμεσα επόμενος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας παρά την εμφάνιση νέων προκλήσεων. Σε πείσμα του καιρού λοιπόν και με τα οικονομικά δεδομένα να αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, η ανάγκη μας να προσαρμοστούμε μας οδήγησε στο να προχωρήσουμε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε μια ενδεικτική αύξηση της συνδρομής για νέα μέλη.


Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι τα 3 Clubs σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, αξίζουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας και για το λόγο αυτό δε σταματάμε στιγμή να αναζητούμε την ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες των Clubs και στις απαιτήσεις των μελών μας. Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου 2023 αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συμβολική αύξηση της συνδρομής κατά 10€ / μήνα για όλα τα μέλη μας.


Εφόσον είστε σύμφωνοι με την προαναφερόμενη αλλαγή στην τιμή της συνδρομής σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική Φόρμα Αποδοχής ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που δεν είστε σύμφωνοι με αναπροσαρμογή τιμής της συνδρομής σας έως 30/09/23, η Holmes Place δεν θα προβεί στην αυτόματη ανανέωση της εν λόγω συνδρομής και αυτή θα λήξει μετά την ολοκλήρωση της πληρωμένης περιόδου.


Για όλους εμάς, διαχρονικός στόχος είναι να διατηρήσουμε τα Clubs PREMIUM για εσάς και το πολύτιμο community των Holmes Place, ανταποκρινόμενα με ασφάλεια και σταθερότητα στους απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι δεν θα σταματήσουμε να επενδύουμε με κάθε τρόπο στις ομάδες, τις υπηρεσίες και τις υποδομές των Clubs μας, καταγράφοντας και κάνοντας πράξη τις απαιτήσεις των μελών μας, που αποτελούν και το σημαντικότερο κομμάτι μας.

 

A Special Fitness Gift for You!

Τέλος, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και την αφοσίωση σας στον wellness τρόπο ζωής που πρεσβεύουν τα Holmes Place, σας προσφέρουμε ένα αποκλειστικό fitness δώρο:*


24 STORM Bootcamp Sessions, τα οποία μπορείτε να καταναλώσετε σε 12 μήνες! ⚡

 

*Για την ενεργοποίηση του δώρου σας, απευθυνθείτε στη Reception του Club σας. 


Οι Ομάδες των Clubs παραμένουν στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.


Athens Club: Τηλ. 2103259400 Email athens@holmesplace.gr

Maroussi Club: Τηλ. 2106196791 Email maroussi@holmesplace.gr

Glyfada Club: Τηλ. 2109690096 Email glyfada@holmesplace.gr

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση της Holmes Place


Δημοσιεύθηκε στο Blog