JOIN OUR AMAZING INDOOR CYCLING ROAD TRIPS!

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Events and tagged ποδηλασία, indoor cycling, cycling event, cycling road trips

9 υπέροχες ποδηλατικές διαδρομές σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Εσείς, ποιο road trip θα επιλέξετε;

ATHENS CLUB


18:00-18:50  Ride to Olympus: Mountain of the Gods 

Μια ποδηλατική ανάβαση που σας προκαλεί να γνωρίσετε τις δυνάμεις σας και να κατακτήσετε τον δικό σας προσωπικό μύθο. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και ελάτε στην παρέα που θα κατακτήσει την κορυφή του Ολύμπου, σε μια θεϊκή εμπειρία!


Instructors: Βαγγέλης Κασταμούλας – Δημήτρης Οικονομόπουλος


19:00-19:50  Tour of Britain: Game of Thrones

Μια ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία που θα σας ξεναγήσει στα όμορφα τοπία και τη μουσική κουλτούρα της Μ. Βρετανίας! Από τους γενναίους της Σκωτίας, μέχρι τους Βασιλείς της Αγγλίας. Μουσικές ανατροπές και… βασιλικές ανηφόρες. Αυτό δεν είναι απλά ένα cycling ride, αλλά μια Royal διαδρομή!


Instructors: Βαγγέλης Κασταμούλας – Σταύρος Μικαελιάν


20:00-20:50  Ride to Iceland: The Polar Express 

Μια βόλτα με το πολικό εξπρές στο νησί της φωτιάς και του νερού. Προορισμός μας το μοναδικό ουράνιο φαινόμενο Βόρειο Σέλας-Aurora Borealis. Μια διαδρομή με μαγικά τοπία που σου κόβουν την ανάσα. Ηφαίστεια, καταρράκτες, βουνά, λίμνες και ποτάμια. Μια ατμοσφαιρική διαδρομή με ξεχωριστές μουσικές από τη γη, στον ουρανό.


Instructors: Βαγγέλης Κασταμούλας – Αντώνης Μόμτσος

 

MAROUSSI CLUB


18:00-18:50  Holmes Roubaix 2024

Ζήστε τα τελευταία 30χλμ. του θρυλικού ποδηλατικού αγώνα Paris Roubaix. Αδρεναλίνη, ρυθμός, ένταση και έντονη προσπάθεια για την ολοκλήρωση αυτής της απίστευτης εμπειρίας!


Instructors: Μάριος Κοκκολάκης-Μηνάς Μαλάτος


19:00-19:50  Road to Champs Elysees

Η τελευταία και πιο εμβληματική διαδρομή του Γύρου Γαλλίας, στο κέντρο του Παρισιού! Δεν θα πάμε για ψώνια. Θα γυρίσουμε, όμως, όλο το Παρίσι και θα απολαύσουμε μνημεία και σημεία που συναρπάζουν στο πέρασμα των αιώνων!


Instructors: Μηνάς Μαλάτος-Μάριος Κοκκολάκης


20:00-20:50  Road to Costa Brava

Η ακτογραμμή της Καταλονίας με πανέμορφες διαδρομές που συνδυάζουν φύση, θάλασσα και απίστευτα αξιοθέατα! Τι καλύτερο, από ένα τόσο νοσταλγικό ποδηλατικό ταξίδι;


Instructors: Μηνάς Μαλάτος-Μάριος Κοκκολάκης

 

GLYFADA CLUB


18:00-18:50   Road to Dolomites: The Peak

Μια διαδρομή στους μαγικούς Δολομίτες των Άλπεων. Δυνατές, αλλά και μοναδικές ανηφόρες που θα σας κόψουν την ανάσα. Μια διαδρομή με ξεχωριστές μουσικές και αρκετές κορυφές!


Instructors: Θεολόγος Τερζιάδης – Πάνος Ζουμπουλάκης

 

19:00-19:50  Tour of Rhodes: Ride with Vibe 

Βόλτα στη Ρόδο, το νησί των ιπποτών! Δυνατές, χορευτικές μουσικές από το Φαληράκι σε συνδυασμό με έντεχνες ελληνικές «πινελιές» της Αρχαίας Τάφρου. Μια διαδρομή με ποικιλομορφία, αλλά και ένα μοναδικό σκοπό: Τις ομορφιές της Ελλάδας μας!


Instructors: Πάνος Ζουμπουλάκης – Γιώργος Μπενίσης

 

20:00-20:50  Riding the Alps: Roller Coaster Ride

Με θέα τις μοναδικές Άλπεις, ποδηλατούμε σε μια διαδρομή που τα έχει όλα! Η αδρεναλίνη της ταχύτητας, συναντά την ένταση της δύναμης. Μια διαδρομή, όπου η ζωντάνια της εικόνας ανταγωνίζεται την αρμονία της μουσικής!


Instructors: Θεολόγος Τερζιάδης – Νανά Γκιούλου

 

Προλάβετε να εξασφαλίσετε θέση για εσάς και τους φίλους σας μέσω του ΗΡ App ή επικοινωνήστε με τις Receptions των Clubs.


Holmes Place Athens ✆ 2103259400, ✆ Holmes Place Maroussi 2106196791,

Holmes Place Glyfada 2109690096

Δημοσιεύθηκε στο Blog, Events and tagged ποδηλασία, indoor cycling, cycling event, cycling road trips.