New Entry! Apple Watch Series 4

Δημοσιεύθηκε στο Fitness, Lifestyle and tagged Apple Watch

Το νέο Apple Watch Series 4 ήρθε και σε προκαλεί για μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή. H βελτίωση της καθημερινότητάς σου τώρα είναι στις άκρες των δακτύλων σου με τις εφαρμογές που μοιράζεται με το iPhone σου και τις νέες λειτουργίες για να παραμείνεις δραστήριος, υγιής και συνδεδεμένος!

Powered by iSquare

Holmes Place | New entry: apple watch series 4

Η Apple με την εφαρμογή Health εστιάζει σε 4 παράγοντες: Δραστηριότητα, Ύπνος, Καταπολέμηση άγχους και Διατροφή. Κάθε ένας παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία σου. Δες με μια ματιά όλα τα στατιστικά σου στοιχεία για να παραμείνεις στο σωστό δρόμο. Το Apple Watch με τη νέα δυνατότητα για ανίχνευση χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών, μπορεί να σε ειδοποιήσει ακόμα και στη μέση της νύχτας για να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου αν χρειαστεί.


1. Δραστηριότητα

Με το Apple Watch καταγράφεις αυτόματα τη καθημερινή σου δραστηριότητα, όπως πόσο συχνά στέκεσαι, πόσο ασκείσαι και τις θερμίδες που καις. Ταυτόχρονα επιλέγεις με τα workouts την εξατομικευμένη σου προπόνηση, που πλέον ανιχνεύεται και αυτόματα. Νέες λειτουργίες για δρομείς, όπως ειδοποιήσεις ρυθμού σε βοηθούν στην προετοιμασία σου, ενώ ο διαμοιρασμός δραστηριοτήτων με φίλους και οι διαγωνισμοί “head-to-head” σου δίνουν κίνητρο να πετύχεις τους στόχους σου.


Holmes Place | New Entry Apple Watch Series


2. Ύπνος

Ο καλός ύπνος βοηθά στην αποκατάσταση του σώματός σου. Έτσι, πηγαίνοντας στο κρεβάτι την ίδια ώρα κάθε βράδυ, έχοντας το σωστό χρόνο ανάπαυσης, μπορείς να βελτιώσεις το πώς αισθάνεσαι. Με τη λειτουργία Bedtime τροφοδοτείς πληροφορίες στην εφαρμογή Health, ώστε να μπορείς να έχεις μια πιο υγιή ρουτίνα ύπνου.


3. Καταπολέμηση Άγχους

Βρίσκοντας μια στιγμή για να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφιστείς από το στρες και να βελτιώσεις τη συνολική σου υγεία. Η εφαρμογή Breathe στο Apple Watch σε βοηθάει να διαχειριστείς την καθημερινή πίεση και να παραμείνεις συγκεντρωμένος.


Holmes Place | Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών


4. Διατροφή

Είτε μετράς υδατάνθρακες, θερμίδες, καφεΐνη ή μια σειρά από άλλα σημαντικά διατροφικά δεδομένα, η εφαρμογή Health καθιστά ευκολότερη τη διαχείριση των στόχων σου. Μπορείς να παρακολουθείς ακριβώς τι τρως σε κάθε γεύμα και να βελτιώνεις τη διατροφή σου, αφού παρακολουθήσεις τα δεδομένα από την εφαρμογή Health.


Αναζήτησε το στα in-club Shops των Holmes Place Clubs!

Δημοσιεύθηκε στο Fitness, Lifestyle and tagged Apple Watch.