Αυξηση Μυικης Μαζας: Πως Θα Την Πετυχεις Κανοντας 3 Απλες Ασκησεις Μονο Με Το Βαρος Του Σωματος

Δημοσιεύθηκε στο Fitness and tagged ασκήσεις, σώμα, μυική μάζα

Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο; Δεν διαθέτεις τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για γυμναστική στο σπίτι; Μπορείς να αυξήσεις τη μυϊκή μάζα του σώματος σου και να αποκτήσεις τη γράμμωση που επιθυμείς, κάνοντας απλές ασκήσεις, στις οποίες αξιοποιείς μόνο το βάρος του σώματός σου.

1. Push-ups

Είναι από τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις και η πιο εύκολη να εκτελεστεί για την εκγύμναση του στήθους και των χεριών. Για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάζεται σωστή τεχνική: Τοποθέτησε τα χέρια σου στο ύψος των ώμων και εκτέλεσε τα push-ups, με αυτά να βρίσκονται διαγώνια με το σώμα σου.


Απόλαυσε όλα τα οφέλη της άσκησης στα Holmes Place Clubs. Δοκίμασε τις εγκαταστάσεις & υπηρεσίες μας ΔΩΡΕΑΝ για 3 συνεχόμενες ημέρες και ζήσε την απόλυτη fitness & wellness εμπειρία!

Holmes Place | free trial banner


2. Καθίσματα

Ιδανική άσκηση για την αύξηση της μυϊκής μάζας των ποδιών είναι τα απλά καθίσματα. Τοποθέτησε τα πόδια σου στο άνοιγμα των ώμων, με τις μύτες και τα γόνατα των ποδιών να κοιτάζουν ελάχιστα προς τα έξω. Κατέβα αργά, ρίχνοντας το βάρος σου στις φτέρνες των ποδιών. Πραγματοποίησε γρηγορότερο ανέβασμα και κάνε τουλάχιστον 15 επαναλήψεις.


3. Κοιλιακοί

Πάρε θέση για κοιλιακούς, σήκωσε τα πόδια σου σε ορθή γωνία και με μικρά ροκανίσματα, γύμνασε τους άνω και κάτω κοιλιακούς μύες.

Δημοσιεύθηκε στο Fitness and tagged ασκήσεις, σώμα, μυική μάζα.