Κανε Αυτα Τα Απλα Και Συντομα Fitness Tests Στο Σπιτι Για Να Διατηρησεις Την Ενεργεια Και Τη Φυσικη Σου Κατασταση

Δημοσιεύθηκε στο Fitness and tagged fitness tests , άσκηση, σπίτι

Η άσκηση στην περίοδο που διανύουμε μοιάζει να είναι πιο σημαντική από ποτέ! Όλοι μας προσπαθούμε με μικρό εξοπλισμό (αλτήρες, λάστιχα) που μπορεί να έχουμε στο σπίτι ή και χωρίς εξοπλισμό να γυμναζόμαστε, ώστε να θωρακίζουμε το ανοσοποιητικό μας και να εξισορροπούμε την ψυχολογία μας.

Η μικρή ποικιλία των εναλλακτικών ασκήσεων που μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του σε συνδυασμό με την έλλειψη του «υγιούς ανταγωνισμού» που είχαμε με φίλους που γυμναζόμασταν μαζί στο fitness club, ενδεχομένως να μειώσει το κίνητρο και τη διάθεση μας να συνεχίσουμε την άσκηση από το σπίτι.


Δεν το αφήνουμε να συμβεί! Πώς; Ένας τρόπος να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό το εσωτερικό μας κίνητρο είναι να μπορούμε μόνοι μας, εύκολα και απλά, να αξιολογήσουμε το fitness level μας και να βάζουμε προσωπικούς στόχους για να ξεπεράσουμε τον… εαυτό μας!

Εφάρμοσε τα παρακάτω tests μία φορά τον μήνα και δες πώς ανταποκρίνεται τα σώμα σου στην προσπάθεια που καταβάλεις να διατηρείσαι fit στο σπίτι!


Test Δύναμης κορμού

Ξάπλωσε στο πάτωμα με λυγισμένα πόδια και σταθεροποίησέ τα, κάτω από ένα έπιπλο. Τα χέρια λυγισμένα πίσω από τον αυχένα. Εκτέλεσε κάμψεις του κορμού μέχρι το στήθος να φτάσει στα γόνατά σου! Μην ξεχνάς να κρατάς σφιχτούς τους κοιλιακούς σου και τους γλουτιαίους. 


Αποτελέσματα


Holmes Place | πίνακας αποτελεσμάτων fitness test


 

Τι να κάνεις για να βελτιωθείς;

Επίλεξε το πρόγραμμα Abs & Core των Holmes Place ή στείλε email για καθοδήγηση από τους Holmes Place Experts στο hpvirtualclub@holmesplace.gr

 

Test Ευκινησίας

Τοποθέτησε (στην αυλή του σπιτιού) 4 σημάδια και δημιούργησε το γράμμα Τ. Το 1Ο μπροστά σου. Το 2Ο σε απόσταση 10 μέτρων. Το 3ο και το 4ο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα από το δεύτερο, σε απόσταση 5 μέτρων το καθένα. Τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς από το 1 στο 2, στο 3 και στο 4. Μέτρησε το χρόνο που έκανες!


Αποτελέσματα

Holmes Place | πίνακας αποτελεσμάτων fitness tests


 

Τι να κάνεις για να βελτιωθείς;

Επίλεξε το Be Athletic workout plan στέλνοντας email για καθοδήγηση από τους Holmes Place Experts στο hpvirtualclub@holmesplace.gr


 

Test Ισορροπίας

Στηρίξου όρθιος στο ένα σου πόδι, τοποθετώντας τα χέρια στη μέση. Στη συνέχεια σήκωσε τη φτέρνα σου και μείνε στα δάχτυλα του ποδιού. Επανέλαβε το ίδιο και με το άλλο πόδι.


Αποτελέσματα


Holmes Place | πίνακας αποτελεσμάτων fitness test


 

Τι να κάνεις για να βελτιωθείς;

Επίλεξε τα Yoga videos των Holmes Place και στείλε email για καθοδήγηση από τους Holmes Place Experts στο hpvirtualclub@holmesplace.gr


 

Test Αεροβικής κατάστασης

Χρησιμοποίησε 10 σκαλιά έξω από το διαμέρισμά σου. Ανέβα και κατέβα για 3 συνεχόμενα λεπτά. Αμέσως μετά, μέτρησε τους σφιγμούς σου για 1 λεπτό.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Σημείωσε πως όσο χαμηλότερη είναι η μέτρηση, τόσο καλύτερη η αεροβική σου κατάσταση.


Αποτελέσματα

Holmes Place | πίνακας αποτελεσμάτων fitness test

Ηλικία

Παλμοί/λεπτ

Τι να κάνεις για να βελτιωθείς;

Επίλεξε το Home Cardio workout των Holmes Place και στείλε email για καθοδήγηση από τους Holmes Place Experts στο hpvirtualclub@holmesplace.gr

Δημοσιεύθηκε στο Fitness and tagged fitness tests , άσκηση, σπίτι.