4 Fit & Well ideas for a Valentine's Day date with your partner

Posted in Blog, Wellness

Συνήθως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται μια ‘εμπορική’ γιορτή, γεμάτη σοκολατάκια, λουλούδια, αρκουδάκια και dinners σε ακριβά εστιατόρια. Φέτος, σας προτείνουμε να ξαναβρείτε το αληθινό νόημα αυτής της γιορτής: μια καλή αφορμή για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας με λίγο διαφορετικούς τρόπους, που όχι μόνο θα ενισχύσουν την ευεξία σας, αλλά θα ωφελήσουν και την σχέση σας!

Θα σας περνούσε από το νου ότι ένα fitness & wellness club θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς; Η σωματική άσκηση μπορεί να ωφελήσει όχι μόνο το δικό σας well-being, αλλά και της σχέσης σας.

 

Τα Holmes Place σας προσφέρουν 4 Fit & Well ιδέες για ραντεβού:


Bonding Balance

 

Η Partner Yoga έχει μοναδικά οφέλη, καθώς αναπτύσσει την οικειότητα, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη στη σχέση, ενώ το ζευγάρι χρειάζεται να ‘δουλέψει’ μαζί και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον.

 

The Squash Squad

Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα μαζί. Το Squash είναι μια ευκαιρία να γυμναστείτε, αλλά και να εκτονωθείτε μαζί με το ταίρι σας, σε ένα παιχνίδι για δύο. Ένας ιδανικός τρόπος για να απελευθερωθείτε από το στρες και να διασκεδάσετε. Κλείστε σήμερα ένα μάθημα ή κάντε κράτηση σε ένα από τα γήπεδα Squash του Holmes Place Maroussi.

 

Running Buddies Bliss 

Το τρέξιμο θα γίνει πιο ευχάριστο μαζί με το ταίρι σας. Συζητήστε, γελάστε και περάστε τον χρόνο σας, μαζί, πιο ουσιαστικά. Επιπλέον, τρέχοντας παρέα, θα έχετε ένα παραπάνω κίνητρο για να συνεχίσετε.


Spa Escape for Two

Holmes Place | άντρας και γυναίκα που κάνουν μασάζ

 

Μια επίσκεψη σε SPA σας προσφέρει τη δυνατότητα για θεραπείες προσώπου ή σώματος και μια ευρεία γκάμα massage, που σας βοηθούν να αποβάλετε το στρες και να χαλαρώσετε και οι δύο. Μια μέρα στο Holmes Place Spa θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σας και θα αναζωογονήσει την σχέση σας!

Posted in Blog, Wellness