Holmes Place & athleTRIes Indoor Triathlon on Women’s Day!

Posted in Blog, Events, Our People and tagged holmes place events, εταιρική εκδήλωση, κοπή πίτας

Πολύχρωμες, πολυδιάστατες και… πολυτάλαντες, οι γυναίκες στις 8 Μαρτίου είχαν την τιμητική τους και γιόρτασαν την ιδιαίτερη ημέρα τους κάνοντας τι άλλο; Ένα πολύ-άθλημα: Tρίαθλο στις εγκαταστάσεις των Holmes Place Maroussi με συνδιοργανώτρια την Ομάδα athleTRIes!

Τα Holmes Place συνδιοργάνωσαν μαζί με την ομάδα athleTRIes ένα Indoor Triathlon με πολλές εκπλήξεις, όπου έλαβαν μέρος 50 νέες και έμπειρες τριαθλήτριες. Οι παλιές μύησαν τις νέες, με οδηγίες, υποστήριξη και καθοδήγηση, ενώ οι νέες ενέπνευσαν με τον ενθουσιασμό τους τις παλιές, σε μία τριαθλητική γιορτή που τα είχε όλα.


Γυναίκες υπέροχες, γυναίκες δραστήριες, γυναίκες ασταμάτητες, γυναίκες από διαφορετικά επαγγελματικά, ηλικιακά, αθλητικά τερέν, όλων των ταχυτήτων και των επιδόσεων, γυναίκες που γιόρτασαν κάνοντας αυτό που αγαπούν, με αυτούς που αγαπούν. Γυναίκες που στηρίζουν κι ενισχύουν η μία την άλλη και γιορτάζουν το δώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όχι μόνο την ημέρα της γυναίκας, αλλά κάθε μέρα της ζωής τους!


Και φυσικά, guest stars ήταν οι πολύτιμοι άντρες στον εθελοντισμό και στην υποστήριξη του αγώνα! Μετά τον αγώνα οι athleTRIes έκοψαν την πίτα τους, κλήρωσαν όμορφα δώρα από τα SPA, POOL και GYM services των Holmes Place και υποσχέθηκαν ότι θα παραμείνουν… unstoppable!


Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τους πολύτιμους υποστηρικτές της εκδήλωσης: 


@AvraWater, @GUEnergyGreece, @Pharmacy295 @FotoTrexoume

Posted in Blog, Events, Our People and tagged holmes place events, εταιρική εκδήλωση, κοπή πίτας.