4 ways to burn calories while Christmas shopping

Posted in Blog, Fitness and tagged fitness tips, θερμίδες, υγιεινή ζωή, healthy lifestyle

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ανυπομονούν να βγουν για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, τώρα έχεις έναν λόγο παραπάνω!

Οι Trainers των Holmes Place προτείνουν έξυπνους τρόπους που μπορείς να κάψεις περισσότερες θερμίδες, καθώς ψωνίζεις δώρα για τους αγαπημένους σου. Έτσι, θα μπορείς να απολαύσεις και λίγο παραπάνω φαγητό στο γιορτινό τραπέζι.


1.     Πήγαινε από τις σκάλες

Αν είσαι σε εμπορικό κέντρο προτίμησε τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Προσπάθησε να το κάνεις πριν φορτωθείς με πολλές τσάντες για να μην εξαντληθείς. Με αυτόν τον τρόπο θα κάψεις αρκετές θερμίδες και θα εντυπωσιαστείς με το πόσα βήματα παραπάνω θα κάνεις.


2.     Περπάτα αντί να οδηγείς

Αν τα μαγαζιά είναι κοντά μεταξύ τους, προτίμησε το περπάτημα από το αυτοκίνητο και εάν επιλέξεις κάποιο εμπορικό κέντρο, ακόμα καλύτερα, ώστε να περπατήσεις σε όλα τα μαγαζιά που θέλεις να πας. Καθώς περνάς από κάθε μαγαζί, μπορεί να ανακαλύψεις και το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου.


Απόλαυσε όλα τα οφέλη της άσκησης στα Holmes Place Clubs. Δοκίμασε τις εγκαταστάσεις & υπηρεσίες μας ΔΩΡΕΑΝ για 3 συνεχόμενες ημέρες και ζήσε την απόλυτη fitness & wellness εμπειρία!

Holmes Place | free trial banner

3.     Κράτα τα ψώνια σου καθώς περπατάς

Χρειάζεται μυϊκή δύναμη για να κουβαλάς όλα σου τα ψώνια και αυτό βοηθά στο να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Μπορείς να κάνεις παράλληλα και μερικές μικρές άρσεις, ώστε να ενδυναμώσεις τους δικεφάλους και τους τρικέφαλους των χεριών σου.


4.     Κάνε κοιλιακούς, όσο περιμένεις στην ουρά!

Ενώ στέκεσαι στην ουρά μπορείς να δουλέψεις τους κοιλιακούς σου, χωρίς να σε καταλάβει κανείς. Σφίξε την κοιλιά σου, φτιάξε τη στάση του σώματός σου και κάνε επαναλήψεις κρατώντας αυτή τη στάση για 10 δευτερόλεπτα στην κάθε επανάληψη. 

Posted in Blog, Fitness and tagged fitness tips, θερμίδες, υγιεινή ζωή, healthy lifestyle.