Holmes Place Logo

Welcome to a New Virtual Fitness World!

Γυμνάσου όπου θέλεις, όπως θέλεις, με τους καλύτερους Trainers, στο ολοκαίνουργιο Holmes Place Virtual Club και απόλαυσε 7 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή!

Holmes Place is wherever you are!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ FITNESS & WELLNESS ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τα Holmes Place, σου δίνουν την έμπνευση να παραμένεις fit και σε άψογη φυσική κατάσταση, όπου κι αν βρίσκεσαι. Με το πρωτοποριακό Holmes Place Virtual Club, το νέο εικονικό Club μας που σε ακολουθεί παντού και είναι διαθέσιμο για σένα όλες τις ώρες, 365 ημέρες τον χρόνο, μπορείς να γυμνάζεσαι όπου και όποτε εσύ επιθυμείς, στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και σε κάποιον εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα και τον τρόπο ζωής σου.


Δοκίμασε τα online προγράμματα και τις υπηρεσίες μας ΔΩΡΕΑΝ για 7 συνεχόμενες ημέρες, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση και... Enjoy your new online fitness journey!

Online Fitness especially for you!

To Holmes Place Virtual Club προσφέρει ένα πλήθος από tailor-made online προγράμματα γυμναστικής, σχεδιασμένα ειδικά για εσένα. Τα προγράμματα μας προσαρμόζονται στο επίπεδο της δικής σου φυσικής κατάστασης και στους fitness στόχους που εσύ θα θέσεις πριν ξεκινήσεις. Όσο περισσότερο γυμνάζεσαι μαζί μας, τόσο πιο εξατομικευμένη γίνεται η προπόνηση σου για να ταιριάζει σε σένα, να σε βοηθάει να προοδεύεις και να βλέπεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς στο σώμα και τη διάθεσή σου!

Enjoy amazing Live Streaming Classes!

Απόλαυσε ένα πλούσιο μενού από online προγράμματα άσκησης, με υψηλή ποιότητα ανάλυσης εικόνας και ήχου. Παρακολούθησε το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα από live streaming μαθήματα, όπως Body Shape, Cross Training, Pilates, Yoga, κ.ά. και γυμνάσου παρέα με τους πιο δημοφιλείς και έμπειρους Trainers μας, όπου κι αν βρίσκεσαι, ανεβάζοντας στα ύψη την ενέργεια και την ψυχολογία σου!

Discover the best Workouts On-Demand!

Εξερεύνησε τη μεγάλη συλλογή μας από έτοιμα, πλήρη και υψηλού επιπέδου online προπονητικά προγράμματα. Τα εκπληκτικά μας workout videos On-Demand με την υπογραφή των Fitness Experts της Holmes Place, ανανεώνονται τακτικά για να καλύπτουν όλα τα σύγχρονα fitness trends, σε μια ευρεία γκάμα προπονήσεων στις κατηγορίες: Strength, Endurance, Mobility, Yoga, Pilates και με fitness στόχους: Athletic Performance, Fat Burning, Get Fit, Mobility Improvement και Stress Relief. Τα Workouts μας ανταποκρίνονται στις ατομικές σου προτιμήσεις, ανάγκες και επίπεδο φυσικής κατάστασης, ώστε να σου προσφέρουν μια εξατομικευμένη virtual fitness εμπειρία, που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει!

🔜 Go Personal, Get great results!

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη προσωπική καθοδήγηση και θέλεις να δεις maximum αποτελέσματα σε minimum χρόνο, σύντομα θα μπορείς να δοκιμάσεις τα online Personal Training sessions μας. Οι έμπειροι Personal Trainers των Holmes Place, θα σου προσφέρουν custom-made προπονήσεις, προσωπικές συμβουλές και step-by-step καθοδήγηση σύμφωνα με τον fitness στόχο που θα θέσεις: Tone Up, Fat Burning, Get Fit, Stress Relief ή Posture Fix. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πακέτο με ατομικές συνεδρίες ή σε μικρό γκρουπ (έως 4 άτομα), διάρκειας 30 ή 60 λεπτών.

🔜 Eat Well, Feel Well!

Είτε θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, να χάσεις βάρος ή να υιοθετήσεις έναν καινούργιο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής, σύντομα θα μπορείς να δοκιμάσεις και τα online Nutrition Coaching sessions μας. Οι καταρτισμένοι Διατροφολόγοι των Holmes Place θα σου προσφέρουν όλη τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι, βάσει του διατροφικού στόχου που θα επιλέξεις: Lose Weight, Feed your Energy, Quick Detox, Clinical Nutrition ή Gain Muscle, σε πακέτο ατομικών συνεδριών, διάρκειας 30 λεπτών.

Flexible Virtual Memberships, friendly prices!

Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική σου περίοδο, θα μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα online προγράμματα που προτιμάς με τις πιο προσιτές τιμές, από 9,90€/ μήνα και τα πιο ευέλικτα πακέτα online συνδρομών, που δε σε δεσμεύουν, καθώς έχεις την επιλογή να διακόψεις ανά πάσα στιγμή


Εάν έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι επιπλέον καθοδήγηση και διευκρινίσεις σχετικά με το Virtual Club μας, η Virtual Manager της Holmes Place Γεωργία Λενιτσά georgia.lenitsa@holmesplace.gr είναι στη διάθεση σου.