Νεα ανακοινωση προς τα μελη των Holmes place clubs

Δημοσιεύθηκε στο Medical and tagged coronavirus, virtual training, holmes place

Αγαπητά Μέλη, βασική προτεραιότητα των Holmes Place, παραμένει η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των μελών και των εργαζομένων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και ακολουθώντας τη νέα επίσημη οδηγία του Υπουργείου Υγείας, τα Clubs μας θα παραμείνουν κλειστά για ..... ημέρες και συγκεκριμένα από.... έως .....


Κατόπιν αυτού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συνδρομές όλων των ενεργών Μελών μας θα παραταθούν για αντίστοιχο χρονικό διάστημα.


Your Weekly STAY ACTIVE Plan!

Τα Holmes Place θα συνεχίσουν να είναι κοντά σου για να σε εμπνέουν να κινείσαι περισσότερο και να διατηρείς την καλή φυσική σου κατάσταση, ώστε να συνεχίσεις δυναμικά και από το σπίτι, την πορεία προς τους fitness στόχους που έθεσες για τη νέα σεζόν, με τις online υπηρεσίες και τα προγράμματα του Virtual Club μας.


Live Streaming: Γυμνάσου με τους Trainers μας σε ζωντανή μετάδοση!

Οι top Trainers μας παραμένουν μαζί σου ζωντανά με μαθήματα μέσω live streaming, από την πλατφόρμα Zoom, την αποκλειστική virtual υπηρεσία για τα Μέλη των Holmes Place με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου, που δεν απαιτεί να έχεις λογαριασμό στα social media, αλλά και από την σελίδα μας στο Instagram.

Δες το νέο, εμπλουτισμένο πρόγραμμα!Holmes Place | εικονίδιο για γυμναστική

Video On Demand: Επίλεξε την προπόνηση που προτιμάς!

Δες 3 home workout videos από τους top Trainers μας και ακολούθησε το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα που σου προτείνουμε. 

Holmes Place App: Δοκίμασε τα νέα e-Workouts by Holmes Place!

Το WORKOUTS menu του App μας εμπλουτίστηκε με 3 νέες e-προπονήσεις που «υπογράφουν» οι έμπειροι Trainers μας. Αν δεν έχεις ακόμα το Holmes Place Greece Αpp, κατέβασε το σήμερα στο κινητό σου, εντελώς δωρεάν, από το AppStore για iPhones ή το Google Play για Android phones και απόλαυσε υπέροχες digital υπηρεσίες & προνόμια.

Holmes Place | εικονίδιο για κομπιούτερ

Live Well Blog: Μάθε τα πάντα γύρω από το fitness, την υγεία και τη διατροφή!

Στο blog της Holmes Place θα ανακαλύψεις ένα μεγάλο πλήθος από προπονητικά προγράμματα, συμβουλές υγείας, διατροφής και ευεξίας, με νέες προτάσεις κάθε εβδομάδα.


Enjoy your online fitness journey!


Δημοσιεύθηκε στο Medical and tagged coronavirus, virtual training, holmes place.